Uvodimo promene za transparentniju IT zajednicu. Pridruži se i ti!

Novosti 13. dec. 2021

Želimo da te obavestimo o važnim promenama koje uvodimo na Joberty-u, sa ciljem povećanja transparentnosti IT zajednice!

Provera utisaka

Do sada smo objavljivali utiske po ostavljanju, nakon čega smo proveravali da li su u skladu sa našim Uslovima korišćenja i Smernicama za ostavljanje utisaka. S obzirom da se Joberty razvija velikom brzinom, pa samim tim brojimo sve više korisnika i utisaka, želimo da dodatno poradimo na relevantnosti sadržaja koji će pružiti još veću vrednost IT zajednici.

Važno nam je da do naših korisnika dolaze isključivo verodostojne informacije.

Kako bismo u tome uspeli, od sada radimo proveru svakog utiska pre objavljivanja i proširili smo tim moderatora. Budući da ovu proveru rade osobe iza ekrana, želimo da znaš i razumeš da će vikendom biti potrebno i do 48h pre nego što utisak bude objavljen.

Čim tvoj utisak bude odobren i objavljen, šaljemo ti obaveštenje putem emaila.

Dodatna verifikacija autora komentara

Uskoro uvodimo mogućnost dodatne verifikacije autora komentara, što će povećati relevantnost utisaka na Joberty-u.

Našu ulogu u povećanju transparentnosti u IT zajednici shvatamo veoma ozbiljno i prihvatamo odgovornost koju ta uloga sa sobom nosi.

Pridruži se i ti!

I ti možeš podržati ovu inicijativu sudom o relevantnosti utisaka. Ako imaš iskustvo rada u određenoj kompaniji, ohrabrujemo te da utiske označiš sa “Relevantan” ili “Nije relevantan”, a takođe postoji opcija da ih označiš kao “Neprikladan utisak”, što će inicirati dodatnu proveru našeg tima. Tvoj feedback je veoma važan!

Pored svega toga, i same kompanije mogu odgovoriti na utiske korisnika. Mislimo da je važno čuti mišljenje obe strane, zato kompanije imaju priliku da iznesu svoj stav.

Zajedno gradimo transparentnu IT zajednicu!

Tvoj Joberty

Tagovi

Tvoja prijava je uspešno sačuvana!
Odlično! Da bi imao pristup kompletnom sadržaju bloga potrebno je da završiš proces plaćanja.
Tvoja prijava je uspešna!
Tvoj nalog je aktiviran, sada imaš pristup kompletnom sadržaju bloga.