Da li si ti Joberty “Superdev” i kako da dobiješ bedž “Verifikovan”?

Novosti 21. jan. 2022

Želimo da te obavestimo o novim funkcionalnostima na Joberty-u, koje će omogućiti da do tebe dolaze verodostojne informacije od proverenih izvora.

Dodatna verifikacija autora komentara

Svim korisnicima koji su spremni da potvrde da zaista rade u kompaniji za koju ostavljaju utisak, omogućili smo dodatnu vidljivost dobijanjem bedža “Verifikovan”.

Ti korisnici će prilikom ostavljanja komentara za trenutnog poslodavca, moći opciono da ostave poslovni email, koji je potrebno verifikovati. Tek nakon provere Joberty tima, objavljeni komentar će dobiti bedž “Verifikovan”.

Time nema dileme da je autor utiska zaposlen u navedenoj kompaniji. :)

Pozivamo te da koristiš ovu mogućnost svaki put kada ostavljaš utisak za svog trenutnog poslodavca, a tvoja anonimnost ostaje zagarantovana!

Superdev

Sve one koji doprinose zajednici sa tačnim informacijama, odlučili smo da nagradimo sa titulom Superdev! Zajednica odlučuje da li su iznete informacije relevantne ili ne.

“Superdev” bedž biće prikazan na svim tvojim utiscima. Međutim, biti Superdev nosi dozu odgovornosti prema zajednici, koju ne treba olako shvatiti. Zato treba da znaš da se Superdev titula može izgubiti, ukoliko zajednica tako proceni.

Cilj kome težimo je da svi korisnici na našoj platformi nose ovu titulu. Zato je jako važno da utiske drugih označiš sa “Relevantan” ili “Nije relevantan”, ako si i sam radio u tim kompanijama.

Ti ćeš nam reći ko je Superdev i od tebe sve zavisi!

Zajedno gradimo transparentniju IT zajednicu u Srbiji! Uključi se i ti!

Tvoj Joberty

Tagovi

Tvoja prijava je uspešno sačuvana!
Odlično! Da bi imao pristup kompletnom sadržaju bloga potrebno je da završiš proces plaćanja.
Tvoja prijava je uspešna!
Tvoj nalog je aktiviran, sada imaš pristup kompletnom sadržaju bloga.