Joberty Zajednica – mesto za IT razgovore

Novosti 22. mar. 2022

Od kako je nastao Joberty, naša misija je da pomognemo developerima da donose bolje karijerne odluke. To je ono što nas motiviše da pomeramo granice.

Utisci o IT kompanijama

Na početku smo krenuli sa anonimnim utiscima o radu u IT kompanijama, znajući da će ti značiti iskustva sadašnjih i bivših zaposlenih. Joberty je ubrzo postao glavno mesto za razmenu iskustava u IT zajednici.

IT poslovi

Potom smo uveli IT oglase za posao, sa svim važnim parametrima za pretragu. Ukoliko aktivno tražiš posao, pre apliciranja imaš mogućnost da se bolje informišeš. Time te spajamo samo sa kompanijom koja ti zaista odgovara, pa ne moraš za 6 meseci da tražiš drugi posao.

Zajednica

Sada uvodimo treći stub naše platforme - Joberty Zajednicu! Mesto za IT razgovore, gde možeš da pokreneš diskusiju, razmeniš iskustva ili pitaš za savet o svemu što te zanima.

Otvorena za sve. Besplatna. Joberty Zajednica je namenjena svim developerima.

Naša misija sada dobija svoje puno značenje. Zato što znamo da nule i jedinice jedino imaju smisla kada ih developeri pišu, otvorili smo put direktnoj komunikaciji. Developeri se međusobno najbolje razumeju. Verujemo da će na svako tvoje pitanje zajednica imati najbolji odgovor.

Joberty okuplja više od 40.000 developera, koje smo sada direktno povezali. Uz međusobnu podršku, svi zajedno možemo postići mnogo više.

Zato uključi se u razgovor! Čekamo te na Joberty Zajednici!

Nikola Mijailović
CEO, Co-Founder

Tagovi

Tvoja prijava je uspešno sačuvana!
Odlično! Da bi imao pristup kompletnom sadržaju bloga potrebno je da završiš proces plaćanja.
Tvoja prijava je uspešna!
Tvoj nalog je aktiviran, sada imaš pristup kompletnom sadržaju bloga.